Laden...

Laatste reacties

  • 09.29 Importeren eigen competit
  • 09.21 Re: Importeren eigen comp
  • 09.15 Importeren eigen competit
  • 05.10 Let op: Onderhoud op wo 1
  • 08.27 Import Eredivisie
  • 08.11 Importeren eredivisie
  • 08.03 importeren competitie
  • 09.12 RE: Importeren eigen comp
  • 09.08 Importeren eigen competit
  • 02.25 RE: Vergelijkingen tonen

Schenktomaaien B.V

Deze pool is inactief. Alleen de beheerder van deze pool kan de pool weer activeren.

Beste collega's,

Van harte welkom bij de legendarische WK-poule 2018 van Schenkeveld! De komende zomer zal het grootste voetbalevenement ter wereld na vier jaar wederom plaatsvinden, ditmaal in het o zo zonnige Rusland. Door jullie vrijwillige deelname zijn jullie gezegend om deel te nemen aan de legendarische WK-poule. Gedurende het WK zal duidelijk worden wie zich ontpopt tot de winnaar van de WK-poule. En aan de haal gaat met de enorme prijzenpot. De complete top-5 gaat er vandoor met de prijzenpot. Deze WK-poule is ALLEEN voor Schenkeveld medewerkers en ZONDER inleg geen deelname. Mochten er deelnemers in deze poule zitten die geen medewerkers zijn van Schenkeveld wordt u vriendelijk verzocht om de poule te verlaten, voordat de organisatie dit hardhandig zal doen. Nog een VEREISTE voor deelname is het BETALEN van de 5,00 euro aan de organisatie. Graag de 5,00 euro overmaken naar:



Hr R L Moerman



NL08 INGB 0751 3273 44



Betreft: WK-poule Schenk

De spelregels luiden als volgt:

Correcte uitslag 300 punten

Correcte winnaar125 punten

Gelijkspel175 punten

Correct aantal doelpunten thuis of uit-team75 punten

Correcte aantal doelpunten gehele WK1000 punten

Correcte WK-winnaar750 punten


De voorspellingen kunnen ÉÉN UUR VOOR DE AFTRAP nog ingevuld of gewijzigd worden. BEHALVE de voorspelling voor het correcte aantal doelpunten gehele WK en de correcte WK-winnaar. Voor de knock-out fase geldt, wanneer de teams bekend zijn voor de desbetreffende wedstrijd kan deze wedstrijd voorspeld worden.

Er zou naar de deelnemers nog een mail verstuurd worden met de spelregels. Aangezien alles hierboven is uitgewerkt en de nodige informatie is verstrekt zal deze mail niet worden verstuurd. Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een mail naar de organisator via het icoontje rechtsboven ''e-mail organisatie''.

Het enige wat nog rest is jullie voorspellingen. Hierbij heel veel succes gewenst. Moge degene met het meeste geluk winnen! En onthoud: meedoen is belangrijker dan winnen






WK-poule organisatie